10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübünün başlattığı "Minik Ellere Bir Kitap da Motorculardan Olsun" kitap bağışı kampanyası sürüyor. Motor tutkunları Türkiye’nin dört bir köşesinden toplanan kitapları Balıkesir’deki okullara ulaştırıyor.

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübünün kapanma öncesi başlattığı "Minik Ellere Bir Kitap da Motorculardan Olsun" kitap bağışı kampanyasına Türkiye'nin birçok şehrindeki motosiklet kullanıcılarından destek geldi. Okulların açılması ile 10Riders kulüp evinde toplanan kitapları motor tutkunları bağışlamak amacıyla okullara ulaştırmaya başladı.

 

10RİDERS GÖKKÖY İLKÖĞRETİM OKULUNDA

Gökköy İlköğretim Okuluna kitap bağışında bulunmak için giden 10Riders üyelerini minik öğrenciler okul bahçesinde ellerinde bayraklar ile karşıladı. Öğrencileri motosiklet ile tanıştıran ve birlikte zaman geçiren motosiklet kullanıcıları daha sonra okul kütüphanesi için getirdikleri kitapları okul müdürü Muhammed Ali Ünver'e teslim etti. Muhammed Ali Ünver "Öğrencilerimize farklı deneyimler yaşatan, güzel anılar biriktirmelerine vesile olan bunun yanında da kitap gibi çok anlamlı hediyeler ile okulumuza gelen 10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübüne çok teşekkür ediyoruz" dedi.

 

CANDAR “GELECEĞİMİZİN MİMARI ÖĞRENCİLERİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Başkanı Özgür Candar, başlattıkları projeye destek veren motosiklet camiasına teşekkür etti. Candar; “Yıllardır yürüttüğümüz Sadece Sürmüyoruz sosyal projelerimiz kapsamında başlattığımız "Minik Ellere Bir Kitap da Motorculardan Olsun" kitap bağışı kampanyamız için kapanma öncesi hazırlıklarımızı yapmıştık ancak öğrencilerle buluşamamıştık. Okullar açılır açılmaz ise ziyaretlerimize başladık. Geleceğimizin mimarı öğrencilerimiz bizim için çok değerli. Onlara çok güveniyoruz ancak özellikle köy okullarımızın desteklenmeleri gerektiğini biliyoruz. Biz de elimizden geldiğince köy okullarımıza katkı sağlamaya çalışıyoruz. Kampanyamız için Türkiye'nin birçok şehrinden motosiklet kullanıcısı dostlarımız kitap gönderdiler. Onlara ne kadar teşekkür etsek az. Motosiklet camiasının böyle sosyal projelere çok duyarlı bir camia olduğunu çok iyi biliyorduk. Katkısınız esirgemeyen herkese teşekkür ederiz.” dedi.