’si gerçeklestirilen Et ve Süt Festivali, 6,7,8 Mayıs tarihleri arasinda gerçeklestiriliyor.

Balikesir’in Bigadiç ilçesinde bu yil 6.’si gerçeklestirilen Et ve Süt Festivali, 6,7,8 Mayıs tarihleri arasinda gerçeklestiriliyor. Etkinlikler rahvan at yarışları, atlı okçuluk, konserler ile devam etti.
Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde düzenlenen 6.Geleneksel Et ve Süt Festivali kapsamın’da Işıklar Çayırında Rahvan At Yarışları ve Cirit gösterileri devam ediyor. Gün boyu devam eden Rahvan At Yarışları ve Cirit gösterisi gün boyu vatandaşlara keyifli dakilara yer verdi. gün sonunda altın kemer koşusunda ise 1.’ye altın kemer hediye edilirken diğer kazananlara ise plaket ve madalya ödülü takdim edildi.
49.Geleneksel Rahvan At Yarışları,Atlı Okçuluk ve Savaş Sanatları gösterilerin’de programa katılan Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, eski Çevre ve şehircilik bakanı İdris Güllüce, Yüksek seçim başkanı Sadi Güven, İlçe Kaymakamı Mehmet Halis Aydın, İl gençlik spor müdürü Lokman Aracıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yasin Sagay, Milletvekili Belgin Uygur programa katıldılar.